#431 To 19.07.2012 Kasnäs - Hanko

Lähdimme kahdeksan maissa ja otimme kaikki purjeet esille heti lähdön jälkeen. Tuulta ei ollut kovin paljoa, mutta vauhtia saimme kuitenkin siedettävät 3 solmua. Hangon selkää lähestyttäessä tuuli rupesi hieman heräilemään ja virsikirjalla (purjeet levitettyinä vastakkaisille puolille) menimme myötätuulessa. Hankoa lähestyttäessä tuuli vain nousi entisestään ja Calimero kiiti jo kuuden solmun vauhtia.

Hangossa olimme ennen kahta. Päivä oli todella aurinkoinen, mutta tuuli joka lännestä puhalsi oli todella kylmä. Ei aivan pipoa tarvinnut, mutta ei se kaukana ollut ettei lokerosta tarvinnut sitäkin vielä Suomen heinäkuussa kaivaa esille. Illasta samanlainen kylmä tuuli puhalsi edelleen voimalla.

Vietämme huomisen päivän Hangossa. Leena tulee illasta veneelle ja jatkamme matkaa yhdessä kohti Helsinkiä, jossa on reissun päätöspiste. Suunnitelmissa on olla sunnuntaina kello 15:00 Aurinkolahden satamassa, jossa Calimeron kotilaituri on ainakin nyt loppukesän. Tervetuloa vastaanottamaan kiinnitysköydet...

Kasnäs - Hanko: 22 mpk
Kokonaismatka: 5274 mpk

Ei kommentteja: