#343 La 21.04.2012 St.Malo, Ranska

Lunta!
Sääennusteet oli jälleen hieman muuttuneet ja kovemmaksi oli tälle päivälle ennusteet menneet yön aikana. Hankala ennustaa tuulia näiden useiden matalapaineden alla. Eli kyllä me tässä istutaan kuin tatit, kunnes suurin osa matalapaineista on poistunut. Tälläkin hetkellä tuulee todella vihaisesti ja taivaalta tulee rakeita sellaisella voimalla ja määrällä, että mahtaakohan kohta joku isompi jääkimpale tulla kannesta läpi.

Päivästä oli kyllä ihan kiva auringonpaistekin välillä ja lämmintä. Pepin kanssa käytiin kuivuvalla alueella kävelyllä. Hieman oli karvaisella miehistönjäsenellä kiipeämistä portaissa laiturilta tasaiselle maalle, kun lähdettiin juuri matalimman veden aikaan. Itsekin sai kiivetä tosissaan ja alaspäin tullessa olla tarkka askelista.

Rannalla oli jokunen ranskalainen kaivelemassa esiin meren antimia. Täällähän saa tosiaan rannoilta kerätä simpukoita ja muuta syötävää mitä merestä löytää. Mutta vain omaan käyttöön, myyntiin niitä ei saa pistää. Olisi tullut halpa reissu, kun ois vain kaivettu murkinat rannoilta...

Ei kommentteja: